Service

Onze garage biedt een breed scala aan producten en diensten. Naast het onderhouden en repareren van alle voorkomende automerken verzorgen wij voor u ook de APK-keuring. Ook voor een nieuwe set banden of een nieuwe trekhaak bent u bij ons aan het juiste adres.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en uw eigen veiligheid tijdens het rijden. Tevens verkleint het de kans op autopech. Voor vakkundig onderhoud aan uw auto bent u bij Autobedrijf Harry van der Burgt aan het juiste adres. Olie verversen, nieuwe banden, een grote beurt of een kleine beurt. Wij staan voor u klaar in onze moderne werkplaats. de weg op kunt.

Reparatie

Autopech of tijd voor een preventieve reparatie aan uw auto? Kom dan naar Autobedrijf Harry van der Burgt en u bent verzekerd van een deskundige autoreparatie met enkel kwaliteitsonderdelen. Is nog niet helemaal duidelijk wat de omvang van de autoreparatie zal zijn? Wees gerust, wij brengen u op de hoogte en repareren nooit zomaar onderdelen zonder overleg. Bovendien zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk word geholpen en weer veilig en vertrouwd de weg op kunt.

APK

APK-keuring
Voor de APK- keuring zijn er diverse mogelijkheden, eventueel in combinatie met een onderhoudsbeurt.

Bandenservice

De juiste banden en bandenspanning is goed voor uw veiligheid, portemonnee en het milieu Wij staan voor een ruim aanbod van alle merken banden die vakkundig door ons worden gemonteerd, gebalanceerd en eventueel uitgelijnd kunnen worden. Wij bieden de mogelijkheid voor opslag van zomer- en winterbanden

Airco service

Houd uw hoofd goed koel met een goed werkende airconditioning. U kunt bij ons terecht voor aircoservice. De airco kunnen wij voor u controleren, onderhouden en zo nodig repareren.

Diagnose

Geen goed gevoel tijdens het rijden, wij stellen de diagnose voor u vast. heeft u het idee dat er iets mis is met uw auto dan kunt u bij ons terecht voor een professionele diagnose. Op basis daarvan geven wij u advies en helpen wij u zo snel mogelijk weer veilig en vertrouwd de weg op.

Schadeservice

Het herstel van autoschade kan vaak eenvoudiger dan u in eerste instantie misschien denkt. Indien u schade aan uw voertuig heeft biedt Autobedrijf Harry van der Burgt de juiste middelen om dit professioneel op te lossen. Wij zijn u van dienst bij de gehele afhandeling van uw schade. Dit doen wij door middel van een nauwkeurige taxatie en het professioneel herstellen van de gehele schade. Daarbij kunnen wij direct contact met uw verzekering onderhouden.

Dealer Services

De 10 sterke punten van Autobedrijf Harry van der Burgt:

  • Altijd een persoonlijke benadering
  • Betrouwbaarheid
  • Uitsluitend gebruik van kwaliteitsonderdelen
  • Vakmensen werken aan uw auto
  • APK-keuringsinstantie
  • RDW erkend
  • Een exacte prijsopgave vooraf
  • Bij meerwerk altijd overleg met de klant
  • Betaalbaarheid
  • Wij zorgen dat u mobiel blijft